Petos DVD
Ei saatavilla

Petos DVD

Kassila, Taavi

Taavi Kassilan rikoselokuva pohjautuu todellisiin tapahtumiin. 1950 Helsingissä tehtiin ammattimainen postiryöstö jonka takana oli Heimo Hilarius Sorjonen, suurrikollinen, joka oli aloittanut uransa pankkiryöstöllä Viipurissa 1932.

Hilarius Ruokonen ja sulo Järnbrg ryöstävät postista 2 miljoonaa markkaa. Avustaja Sund vartioi ulkopuolella ja taksikuski Hellström on valmiina pakoauton kanssa. Poliisit ovat pian heidän jäljillään ja taksikuski pidätetään kotoaan, mutta Järnberg onnistuu pakenemaan Turkuun jossa hän majoittuu hotelliin ja ryhtyy juopottelemaan. 

Ryöstön päätekijä Hilarius on piilottanut rahat ja antanut Järnbergille vain paperisilppua. Kun koplan sisäinen luottamus alkaa rakoilla, he ilmiantavat toisensa. Vankilassa Hilarius saa käsiinsä työkaluja ja onnistuu pakenemaan Dynamiitti-Laineen avustuksella. Koska kumpikaan ei enää halua elävänä kiinni, he sopivat keskinäisistä armonlaukauksista jos jotain tapahtuu.

Kustantaja: VL-Media Oy
Sidosasu:
ean: 6415018623075
Ilmestymisvuosi: 1987

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 2
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.