Täältä Ikuisuuteen

Zinnemann, Fred

Tässä historiallisessa suurelokuvassa ihmissuhteet, tragedia ja moraali punnitaan yhdessä ja erikseen Tyynen valtameren sotilastukikohdassa 1941 Pearl Harborin yllätyshyökkäyksen vaaniessa jo taivaanrannassa. Tukikohtaan saapunut uusi tulokas Prewitt (MONTGOMERY CLIFT) on sotilas ja entinen nyrkkeilijä, jota höykytetään koska hän kieltäytyy nyrkkeilemästä kapteenin pillin mukaan.

Hänen ystävänsä Maggio (FRANK SINATRA) yrittää auttaa, mutta Maggiolla on omatkin ongelmansa erään sadistisen esimiehen kanssa. Kersantti Warden (BURT LANCASTER) ja Karen Holmes (DEBORAH KERR) taas pelaavat vaarallista ihmissuhdepeliä, jossa virheliikkeet ovat kohtalokkaita: Karen on kapteenin vaimo. Ihmiskohtalot sotkeutuvat toisiinsa ja elämä kulkee omalla painollaan. Mutta japanilaisten lentokoneet ovat jo ilmassa ja kaikki tulee muuttumaan?

Elokuva voitti kahdeksan Oscaria mm. paras elokuva, paras ohjaaja, paras miessivurooli (Sinatra) ja paras naissivurooli (Donna Reed). 

Sisältää myös: trailerin, 2 muuta traileria 
koosteen: The Making-of From Here to Eternity 
koosteen: Excerpt from Fred Zinnemann:As I See It 
Tim Zinnemanin ja Alvin Sargentin kommenttiraidan 
filmografioita

Kustantaja: DVD
Sidosasu: dvd
ean: 5051160112015
Ilmestymisvuosi: 1953

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.