Helldriver

Nishimura, Yoshihiro

Asteroidi iskeytyy Hokkaidon vulkaaniseen maaperään. Kun katastrofin nostattama tuhkapilvi tunkeutuu ihmiskeuhkoihin, lähiseudun asukkaat alkavat muuttua zombieiksi. Hallitus määrää Pohjois-Japanin karanteeniin. Jatkuvasti kasvavaa zombieyhdyskuntaa johtavan kuningattaren taltuttajaksi kelpaa ainoastaan koulupukuun sonnustautunut Kika, keinosydämellä ja moottorisahamiekalla varustettu superkaunotar.
Eeppisiin mittasuhteisiin repeävä Helldriver on ensimmäinen elokuva, jossa Japanin uuden splatter-aallon keulahahmo Yoshihro Nishimura (Tokyo Gore Police, Alien vs. Ninja) pureutuu elävien kuolleiden teemaan. Visionäärin ohjauksessa on enemmän näkemystä ja yllätyskäänteitä kuin tusinassa länsimaisia zombie-esikuvia. Night Visions esittää ylpeänä Helldriverista täyspitkän ohjaajan näkemyksen, joka on 13 minuuttia pitempi kuin elokuvan kansainvälinen levitysversio.

Kustantaja: Night Visions
Sidosasu: dvd
ean: 3387010010319
Ilmestymisvuosi: 2011
Lajityyppi: Scifi, kauhu ja fantasia

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.