Maailma ei ole valmis. Tarvitaan enemmän kirjoja.

Meiltä löydät erittäin kattavan valikoiman tietoa ja kaunoa. Uutuuksia, klassikoita ja harvinaisuuksia. Tätä lukiessanne hyllyissämme on yhteensä 44 698 eri kirjanimikettä. Näistä on esillä Citycenterissä 6 883 , Kaisaniemen Sivullisessa 32 654 nimikettä ja Mariankadun kaupassamme 8 757 kirjaa. Tule tekemään löytöjä!

LukusuosituksetRosebud - Ajankohtaista

Rosebud kesän tapahtumissa!

1.7. klo 17 Stadin asukastalo Hanna, Sturenkatu 12, Helsinki

Ecce Homo -kirjallisuustapahtumassa koet Pride-viikon kiinnostavimmat keskustelut taiteesta, ihmisyydestä ja ihmisen paikasta viheliäisessä maailmassa. Asukastalo Hannan puutarhan kätkössä keskustelevat ikoniset ja palkitut kirjailijat Pirkko Saisio, Helena Sinervo, Marjo Niemi, Tuuve Aro, Siiri Enoranta ja Eeva Turunen. Kirjailijoita haastattelevat ja haastavat Silvia Hosseini ja Jaana Seppänen. Tapahtumaan on vapaa pääsy. Tervetuloa!

https://www.facebook.com/events/412456804140473

 

1.-2.7. Vanhan kirjallisuuden päivät, Sylvään koulu, Sastamala

Pääsymaksuttoman tapahtuman kivijalan muodostavat antikvaariset kirjakauppiaat. Kirjapäivät tarjoaa myös uusia kirjoja, luentoja sekä muita alan kuulumisia.

https://vanhankirjallisuudenpaivat.com/

 

8.-10.7. Finncon 2022, Aalto-yliopiston Otaniemen kampus, Espoo

Kävijöilleen ilmainen Finncon kerää kolmen päivän aikana tuhansia ihmisiä kuuntelemaan ja katselemaan paneelikeskusteluja, esitelmiä, taidetta ja teatteri- ja elokuvaesityksiä sekä tapaamaan samanhenkisiä ihmisiä miiteissä, käytävillä ja iltabileissä. Ohjelmaa on lähemmäs sata tuntia pukukilpailusta akateemisen konferenssiin. Kävijöinä ja esiintyjinä on ollut kirjailijoita, tutkijoita ja harrastajia ympäri maailmaa.
https://2022.finncon.org

Rosebud Citycenter

Rosebudin laajan valikoiman kauppa Makkaratalolla on sulkenut ovensa vuokrasopimuksen päättyessä. Viereinen lasten RB Mini laajentaa valikoimaansa ja kaikki tärkeät uutuudet ja suuret klassikot löydätte edelleen myös Asematunnelista. Aukioloajat ovat vanhaan tapaan arkisin 9-21, lauantaisin 10-18 ja sunnuntaisin 12-18. Kiitos kuluneista yhteisistä vuosista ja tervetuloa edelleenkin!

Rosebud Sivullisen ohjelma myös YouTubessa

Mikäli et pääse paikan päälle Rosebud Sivulliseen (Kaisaniemenkatu 5) seuraamaan ohjelmatarjontaamme, voit seurata sitä myös netin välityksellä. Sivullinen_Stage -kanava löytyy osoitteesta:

https://www.youtube.com/channel/UCoEzxiEO83elLbyVzSYS77A