Rosebud
Kategoriat ja aihepiirit

Lasten kirjat ja elokuvat
Nobel-kirjailijat
Rikos ja jännitys
Scifi, kauhu ja fantasia
Sarjakuvat
Viisas elämä
Sanakirjat
Matkakirjat
Äänikirjat
Pokkarit
English
Lukuvuosikalenterit 2019-20
Kalenterit 2020
Seinäkalenterit 2020
Moleskinen kalenterit
Moleskinen muistikirjat
Leuchtturmin muistikirjat
Paperituotteet
DVD
Elokuvaklassikot
Suomen Filmiteollisuus
Ghibli
Rakkautta ja Anarkiaa
Night Visions
Westernit
Kotimaiset elokuvat
Kotimaiset dokumentit
TV-sarjat
Oma leffamaahantuonti
Blu-ray
Lehdet

Näytä lisää aihepiirejä


Kampanjat juuri nyt

Keltainen kirjasto 65 vuotta!

Minna Canth 175 vuotta!

Vaihtuva valikoima kysyttyjä, kaivattuja mestariohjaajia.


Viimeksi lisätyt


Maksutavat

Maksutavat

Lisämaksut:
· Toimituskulut alk. 3,90 €
· Lasku alk. +3,00 €

Yli 50 € tilaukset toimituskuluitta,
jos maksat tilauksesi verkko-
pankissa.

Lue Tilausohjeet ja -ehdot


Tietosuoja- ja rekisteriseloste




Kustantajittain:
Aula & Co
Into
Like
Loki-kirjat



  Etusivu  |  Rosebudin kaupat  |    Asiakaspalvelu
Rosebudin kirjakaupat Tilaa uutiskirje
Pysyt hyvissä kirjoissa!
Osa tuotteista on saatavilla vain myymälöistä. Sivulla näkyvät hinnat ovat verkkokauppahintoja, myymälän hinta voi poiketa oheisesta. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista tuotteiden saatavuus myymälästä.

HAKU
Tekijän (sukunimi, etunimi) tai kirjan nimi:

Ostoskorisi on tyhjä.
Klikkaa kirjan nimeä ja lisää se ostoskoriin.

Say Yes - A Journal for Dreaming Big

Tekijä: Goren, Leah Reena

Kustantaja: Chronicle Books
ean: 9781452164410

Hinta: 17,50 €

Ilmvuosi: 2018

OSTA »
Saatavuus
Rosebud Kirjakaupoissa
CityCenter Ei hyllyssä
Forum Ei hyllyssä
Kaisatalo Ei hyllyssä
Tiedekulma Ei hyllyssä
Kaapeli Saatavilla (1)
Kuopio Ei hyllyssä
Keskusvarasto Tilattavissa
Hinnat ovat voimassa vain
verkkokaupassa, myymälän hinta
voi poiketa tässä näkyvästä.
Saldoissa saattaa olla poikkeamia,
tarkista saatavuus myymälästä.

From San Francisco-based knife expert Josh Donald, this stunning book reveals the specialized knowledge, recipes, and beautiful imagery of the world of artisanal knifes. Divided into two parts, part one covers the history and mechanics of knifemaking and German, French, and Japanese knifemakers. Part two is the nuts and bolts: how to choose, care for, and sharpen knives; as well as how to use them in 16 recipes. Each recipe-from notable San Francisco chefs such as Stuart Brioza of State Bird and Cortney Burns of Bar Tartine-details a number of cuts with directions and visuals. More than 150 atmospheric, identification, and how-to step-by-step photographs capture the excitement in owning and using good knives.